معادن ایران در انتظار ماشین آلات هپکو : معادن در ایران به وفور وجود دارد زیرا ما در یک منطقه زندگی می کنیم که بدان فلات ایران می گویند. ما در دنیا جزو 10 کشور اول در زمینه وجود معادن هستیم و در بعضی از زمینه ها رتبه بالاتری داریم برای مثال در زمینه تولید گچ رتبه یک جهان را داریم.
در زمینه مس رتبه 4 و 5 را داریم. ولی مشکل اصلی در این روزها نبود ماشین آلات به روز و با کیفیت که بتواند به استخراج و بهروری بهتر از معادن منجر شود. در این مقاله ما اخرین اخباری که در زمینه ماشین آلات سنگین و مسائل معدن داران وجود دارد می پردازیم.
جان دوباره هپکو
در تاریخ 11 مهر ماه 1400 خبری منتشر شد مبنی بر راه اندازی دوباره گروه هپکو و مدیر عامل این شرکت (کاظمی) در سخنانی بیان داشت مبنی بر اینکه 5 خط تولید و هزار کارگر مشغول به کار شده اند و هپکو با تولید بیل مکانیکی ، ترانسپورتر و دامپتراک خود دوباره وارد بازار ایران شده است.
کاظمی اشاره کرده بود که هپکو توانایی تولید 16 گروه مختلف محصول را دارد و فقط این گوشهای از فعالیتهای این شرکت است. محصولاتی مانند ماشین آلات معدنی، کشاورزی و راهسازی را دارد.
و همچنین رضایی مدیر خط مونتاژ از اینکه این شرکت دوباره می تواند تولیدات خود را به بازار عرضه دارد. بسیار خوشحال بود و خواستار جلوگیری از واردات ماشین آلات راهسازی در کشور شد. و همچنین اظهار داشت این مجموعه با 30 درصد ظرفیت و با 1000 کارگر مشغول به کار است.
شرایط سخت معدن داران در بازار فعلی ماشین آلات فرسوده
رئیس ستاد مهندسی معدن داران استان خراسان اظهار داشت به علت فرسودگی ماشین آلات سنگینی که در معادن مورد استفاده قرار می گیرد. هزینه تمام شده استخراج معدن در حدود 100 دلار بابت هر تن محصول تخمین زده است.
ولی همین میزان برای کشور چین 80 دلار می باشد به همین علت توانسته اند بازار رقابت را از ایران بگیرند و مهم ترین دلیل این امر فرسودگی ماشین آلات سنگین را اظهار نموده است. او اشاره نمود خوشبختانه هپکو با 30 درصد تولیدات خود به بازار بازگشته است.
ولی در این میان 70 درصد بازار با مشکل رو به رو است و معدن داران نمی توانند منتظر بمانند که چه زمانی این معضل حل خواهد شد و هر روزه دچار ضرر می شوند.
معدن داران و مسئله ای به نام حمل و نقل
در ادامه همین کارشناس به مشکلات دیگری در این زمینه اشاره نمود که در حوزه حمل و نقل جادهای قرار است، بیشتر جا به جایی در حوزه معادن از طریق جادهها صورت می گیرد.
و این امر منجر به افزایش هزینه تمام شده محصول و از سمتی دیگر منجر به فرسایش هر چه سریع تر جادهها می شود.
که برای دولت هزینه زیادی به دنبال دارد که اگر حمل و نقل ریلی را برای تمامی استانهای دارای معدن راحت تر سازند.
هزینه تمام شده برای معدن دار و برای کل سیستم حمل و نقل کمتر و به صرفه تر خواهد بود.
کاربر گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کافی است به سایت روت کالا مراجعه نمایید تا آخرین اخبار ماشین آلات راهسازی و حوزههای وابسته به آن را دریافت نمایید.
لطفا قبل از خرید کالا با تیم فروش تماس بگیرید. 02166699599
whatsApp: 0912 150 34 86